Unelmien maa!

Tultiin perille kello viisi sunnuntaiaamuna.  Olimme (tai  Nina oli)  olleet niin pihejä, että hotlavaraus  alkoi vasta puolilta  päivin. Noh,  katsastettiin  nähtävyydet kävellen. Pitää myöntää, että jossain vaiheessa  alkoi  vähän painamaan, kun ei tullut nukuttua yöllä yhtään.

Matkalla kunnon kansalaiseksi on tullut suoritettua menestyksellä seuraavat temput:
-mobiilipuhelinliittymän hommaus
-pankkitilin avaus

Lisäksi on katsastettu raivolla vuokra-asuntoa – pari tänään ja pari lisää huomenna. Hintataso on vähän korkeampi kuin Suomessa, mutta  kokonaisverotus näyttäisi vastaavasti olevan  sairasvakuutukset ja eläkevakuutukset huomioiden noin 6% pienempi.

Jännintä on ollut vuokra-autolla sompailu: ekaa kertaa elämässäni vääränpuoleisessa liikenteessä. Pari kertaa yritin  kääntyä väärälle kadulle ja toiset pari pummasin vasemmalle kääntyvän risteyksen, kun  ajoin ohi kaistasta. Rattimiesten kansan edustajana pärjäsin kuitenkin isommitta ongelmitta.

Leave a Reply