Palkka tuli

Näköjään maksavat palkkaakin tästä. Vaikka enpä minä tätä rahan takia tee. Tai no, itseasiassa kyllä teen. Ja jos ihan tarkkoja ollaan niin eipä oikein mitään muutakaan syytä tule mieleen.

Enivei, veroprosentti on viisi pienempi kuin Suomessa ja paskamaksut (pl. yksityinen sairasvakuutus) maksaa firma. Eroa on siis toistakymmentä pinnaa. Vähän valuuttakurssista riippuen tilille kolahtaa lähes tonni enempi nettona kuin Suomessa. Kun niitä nettotonneja ei Suomessakaan hirvittävän montaa ollut niin käteen jäävä ero on aikamoinen. Kaiken tapiksi pitäisi vielä tulla pari eurotonnia palautusta tältä verovuodelta. On tämä vaan hienoa!

Forsteriin dyykkaamaan tänään. Mukaan lähtevistä nuorista ja kauniista ihmisistä minulle jotenkin arvottiin autopoolipariksi Ilkka Suomisen ja Jari Isometsän aviottoman lapsen näköinen lapinpolttaja. Vaikken itsekään ehkä ole järin nuori ja kaunis niin syytän silti arpaonnea yhteensattumasta. Pläni on ottaa Horstilta heti luulot pois luukuttamalla koko matka Manowaria ja näyttämällä mistä V8 kusee. Nahkahousunpaukuttelija lupasi myös maksaa puolet polttoainekustannuksista, mutta eihän sillä voi olla aavistustakaan, että 220km matkalla bensaa palaa 40 litraa.

One Response to “Palkka tuli”

  1. Anton sanoo:

    Kruunaa suoritus kunnariin heittämällä huumoria erittäin kömpelösti simultaanitulkatulla vitsiklassikolla ”lisää kaasua”! Er muss verstehen!

    Vaan kerroppa kanssa oliko ensivaikutelmasti oikeansuuntainen vai onko alemaanilla sittenkin rautaristi hihassa…

Leave a Reply