Niukasti haita

Matka uuden eteläwalesin haipääkaupunkiin tuotti tulokseksi nolla grey nurse shark bongausta, mikä tietty oli jonkinmoinen pettymys. Sen sijaan tuli nähtyä Wobbegongeja, jotka muistuttavat lähinnä maaastokuvioituja mattoja (paitsi että purevat) ja Port Jacksoneita. Lisäksi tuli sukellettua suurimmassa kalaparvessa koskaan, leikittyä mustekalojen ja seepioiden kanssa; bongattua Eagle Rayta (kotkarausku?), sokeita haita koloissa, kilppari jne. Pintatauolla nähtiin ryhävalaita paukuttamassa rintaeviään matkalla etelään. Palkka tuli tänään, joten kai sen voisi tuhlata omaan dyykkikalustoon.

Mitään muuta ei sitten oikein tullut tehtyä.

One Response to “Niukasti haita”

  1. Satu sanoo:

    Vedenalaiset maisemat kuulostavat kovasti samanlaisilta kuin Brisbanessa (eipä ihme). Mutta jos NSW:ssä on sukelluskamat samoissa hinnoissa kuin Queenslandissa, niin en voi suositella niiden ostoa Australiasta USD:n nykykurssilla. Esimerkkinä, UPSin kuriiri kantoi juuri kotiovelle avokantaiset Mares Avanti Quattrot, jotka maksavat Brisbanessa parhaimmillaan 300 AUD. Räpylät lensivät paikalle NYCistä (www.leisurepro.com) jossa hinta oli 85 AUD, ja kuljetuksen osuudeksi tuli pari kymppiä, kun samassa lastissa tuli muutakin.

    -Ai niin…rahaa on ja sen pitää näkyä. Et kai sä nyt edes HALUAISI räpylöitä, jotka maksaa alle kolme hunttia!

Leave a Reply