Ei lounasta

Jos joku asia Suomessa oli paremmin niin se on arkilounas. Täällä jengi puputtaa eväsleipää koneen ääressä eikä käy kunnon lounaalla. Sopeutuminen paikallisiin tapoihin tuottaa tiettyjä vaikeuksia: olen tähän asti hakenut kebabbia, gurmeeleipää, intiamättöä tai burgeria lähifoodcourtista, kunnes eilen rykäisin ja olin että maassa maan tavalla ja tein herkkueväsleivät kotona mukaan. Jos joku minut tuntee niin ei liene iso ylläri, että leivät tietty unohtuivat jääkaappiin.

Näissä ääriolosuhteissa jopa Sampon lounasseuraa tulee ikävä. Samposimulaattori ulkomuistista: ”Kato, kekkuli! Johdon kultamuna! Onko tullut taas awardeja!? Seiskabändin kokoontumisajot! Kekkonen! Äijä aivan täpinöissään! Hirvee stressi jostain powerpointin vääntämisestä!” Suomessa luulin, että jeesusteluarkkitehtiä huonompaa lounasseuraa ei olekaan. Itse asiassa luulen niin edelleen.

2 Responses to “Ei lounasta”

  1. Sampo sanoo:

    Sullahan on selvästi ikävä!

  2. Tuomo sanoo:

    Ja minä kun olen aina luullut että kaikki aussit käy bissellä pitkällä lounastunnilla! Onkohan tuo ”eväs lennossa” vain sun firman tapa lounastapa?

Leave a Reply