Viikonloppua pukkaa

Jaha, jaha, taas olisi viikonloppu. Pitäisi autoveroja maksaa, jos tällä kertaa huolisivat. Lisäksi pitäisi käydä kirjautumassa Jarvis Bayn live-aboardille; kyseessä on marraskuussa järjestettävä viikonlopun dyykkisessio, jonka kohokohtana pitäisi olla sukellusta hylkeiden kanssa. Saas nähdä näkyykö niitäkään. Hylkeiden lähellä on yleensä tietty kanssa haita, kun hylkeet ovat mukavan rasvaisia. Viime viikonlopun reissulla joku kertoi hauskan tarinan kaverista, joka oli hoitamassa jotain simpukkaviljelmää, kun valkohai hyökkäsi. Hai puri äijää rintakehään (pää ja toinen käsi kuulemma hain suussa) – kiitos erikoisen painovyön tämäkin urbaani legenda selvisi kylkiluiden ja nenän murtumisella.

Kuten sanottua, olen päättänyt investoida dyykkikalustoon. Ensimmäisenä kyseeseen tulee märkkäri, joka pitänee teettää mittojen mukaan, koska hämähäkin ruumiinrakenteelleni ei oikein standardikamat sovi. Arvon raivoisasti semidryn ja yksiosaisen 7mm puvun välillä. Tropiikissa olisi kivampi sukeltaa märässä, mutta täällä kun on niin pirun kylmä. Dyykkiputka on kätevästi Manlyn biitsin vieressä ja kun sääennustekin lupaa hellettä niin eiköhän sielläkin tule piipahdettua.

2 Responses to “Viikonloppua pukkaa”

  1. Ola sanoo:

    Juttelin taannoin tyypin kanssa, joka kertoi hylkeiden kanssa dyykkaamisen olleen hänen toistaiseksi paras dyykkinsa. Pitänee kokeilla joskus.

    Ohessa lehtijuttu hain hampaisiin joutuneesta hemmosta.

    http://www.news.com.au/story/0,23599,21104597-2,00.html

  2. Anton sanoo:

    Hyvää viikonloppua, muista käydä Melkein vieraissa! Parasta saantia tällä hetkellä Happoradion toimistohommat, hyvänä kakkosena Vilkkumaan terveiset lapsille.

Leave a Reply