Bondi

Lauantai oli taas munaravia. Ensin autorekisterikeskukseen, jossa sairasvakuutuskortilla ja vuokrasopimuksella aseistautuneena onnistuin maksamaan vajaalla tuhannella eurolla autoveroa käytetystä autosta. Sitten Manlyyn sovittamaan märkkäriä; vaaleanpunaisen pantterin bodybuildiin valittiin pikkumiesten koko 4, johon tilataan lisää pituutta raajoihin. Sitten käytiin vielä toisella puolella kaupunkia jossain outlethelvetissä, josta mukaan tarttui uusi pari mustia Converse All Stareja vanhojen mustien Converse All Starien tilalle.

Sunnuntai olikin sitten parempi päivä. Lähdimme aamusta Bondi Beachille ja mikäs siellä oli imiessä kehoon otsonikerroksen heikentämätöntä säteilyä. Oli se jonkinmoinen oivallus, että voi perussunnuntaina mennä maailmanluokan rannalle, minkämoisilla aiemmin vieraili korkeintaan lomilla, jos silloinkaan. Lämpötila oli täydellinen 25C (plussaa, jos Suomessa ihmetellään) ja kevyt tuulenvire, ettei tullut liian kuuma. Altistus pidettiin reilussa tunnissa, kun pohjaa ei hirveästi ollut; emmekä edes palaneet. Kyllä tämä tarkemmin ajateltuna autonikkunoiden skraabaukselle aamukuurassa kampoihin pistää. Kotimatkalla pysähdyttiin taasen k-ostoparasiitissa, josta mukaan tarttui parit shortsit ja Dawkinsin God Delusion.

Bondin Tarzan

Duunipaikka on täynnään brittipeeloja, jotka olivat tietty nyreissään, että suomalainen herrasmies, kosmopoliitti ja armoitettu humoristi Kimble Räikkönen vei näytöstyyliin F1-mestaruuden. On hienoa olla suomalainen, koska se itsessään on tekosyy kaikkeen.

Rattimiehistä tulikin mieleeni, että ostin K-martista jakoavaimen, jolla sain nirhittyä jostain beelsebubin oikusta V8:iin kiinnitetyn vetokoukun irti. Vetokoukku tuhosi imagoni sporttisedanstarbana aiheuttaen unettomuutta, ysköksiä, zeksuaalista haluttomuutta, keskittymishäiriöitä ja ripulia. Nyt kun vetokoukku on poistettu niin tie universumin pahaksi keisariksi on taas auki.

One Response to “Bondi”

  1. Anton sanoo:

    …missähän mun lohkolämmitin on ja miksi kukaan peelo ei ole vielä kiinnittänyt sitä mun jokamiesautoon? Tää ei ole ihan vielä aiheuttanut unettomuutta, mutta alkaa olla ajankohtaista. On nimittäin sitä kuuraa ikkunassa.

Leave a Reply