Lomat rulaa

Buukkasin neuvokkaasti itselleni 7 viikoa lomaa! Kertymä on viikko tältä vuodelta ja neljä viikkoa ensi vuodelta. Lisäksi liityin loistavaan itse-maksettuun lomaohjelmaan, jossa neuvokkaasti alennan vuosipalkkani 50/52:een ja saan vastineeksi kaksi viikkoa lomaa. Kun marginaali on 30% niin maksettavaksi jää vain 2.7% vuosipalkasta. Alennettu vuosipalkka jaetaan tasakuukausipalkaksi ja nettona jää kännyyn edelleen pirusti.

Lomasuunnitelma:

 • 22.12.-6.1.08, 2vkoa elbailua Sydneyssä tai muuta toimintaa, tervetuloa kylään rakkaat lukijat!
 • 30.4.-11.5. Sukellusmatka Ningaloo Reefille tsekkaamaan mantat ja valashait
 • 2.10.-27.10. Ninan kanssa hyppimään Tyynenmeren saaria
 • 29.12.-31.12. vielä auki

5 Responses to “Lomat rulaa”

 1. Anton sanoo:

  No kun nyt siellä päin olet, niin mitenkäs olisi kesäiset 24h uuden vuoden trancefestarit? Ozziemeininki tutuksi.

 2. olli sanoo:

  Mä olen liian vanha 24h trancefestariin.

 3. Anton sanoo:

  Ai jaha… no tuo on kyllä aivan henkilökohtainen valinta eikä mikään muu. Yleensä festarijärjestäjät pyrkivät pitämään huolen siitä, että ihmisillä olisi viihtyisää. Tietty kaikkia ei voi palvella erityisen hyvin ja ilmeisesti seniilit ja seniiliyden valinneet eivät lukeudu tähän porukkaan.

  Varsinainen lomazydeemi kyllä saa varauksettoman ihailuni, todella hyvä systeemi ja hyvä että hyödynnät. Ison puljun edut alkavat näkyä.

 4. olli sanoo:

  Niin. Toi trancehommaan liian vanhuus on vähänniinq TV-luvan kanssa: tokkopa minusta koskaan tulee niin äveriästä, että on varaa maksaa lupa. Olin 15-vuotiaana liian vanha noihin hommiin.

 5. Ola sanoo:

  Olli taitaa vaan olla too cool 4 school. Mä sanon sulle Olli että let your hair hang down! Mäkin olin 15-vuotiaana liian vanha moneen hommaan, johon en enää onneks oo. Tosin onneks Autsraaliassa ei tarvi muutenkaan maksaa teeveelupaa, eikä kyllä sitä televisiotakaan.

Leave a Reply