Maanantai

Projektitilanne otti loistavan käänteen. Sain siis rojektin alun perin yhdeltä wanhalta gubbelta, joka lähti lomille. Vähintäänkin rajallinen handover ja gubben ”projektisuunnitelma”, joka koostui lähinnä mukavan tuntuisista toimituspäivistä, aiheutti jonkinmoista ahdinkoa. Koska asiakas on aina oikeassa niin päätin kysyä heiltä, kenen haluavat jatkavan projektissa, kun wanha gubbe tulee takaisin. En tietenkään voinut sanoa, että ottakaa nyt helvetissä se wanha gubbe takaisin ihmettelemään mitenköhän pirussa tämä muka tehdään.

Ei olisi aamu enää voinut paremmin alkaa, kun ohjelmapäällikkö ilmoitti, että asiakas on valinnut wanhan gubben. Teeskentelin kitkerää tapiota ja jotain siinä olin nieleskelevinäni, mutta aika huono oli performanssi, kun ohjelmapäällikkö repesi täysin. Voitettu hopea!

Ilo on tietty väliaikainen: kahden kuukauden kuluttua olo seuraavassa projektissa tulee olemaan mitenköhän pirussa tämä oikein tehdään. Toivottavasti tällä kertaa pääsisi vähän aikaisemmassa vaiheessa sisään. Vaihtelu kuitenkin aina virkistää.

One Response to “Maanantai”

  1. Anton sanoo:

    Ne ovat (mukavan) välittömiä ne aussit. Sulkeet siksi, että toisinaan suomalaiset suureen pidättyväisyyten perustuvat väistö- ja hämäystekniikat eivät mene läpi.

    Tänään joku aamuläpyskän pikamielipidepalstalla avautui siitä, että maksaa liikennöitsijälle matkasta ja korosti, että tähän ei liity kuljettajien moikkailu (käsityksekseni jäi, että pelkkä yksipuolinen vastaanottokin on häiritsevää). Oh dear. Sulkeutuneita olemme ja sellaisina pysykäämme.

Leave a Reply