Fook Yuen

Kävin lounaalla mestassa, jonka nimi on otsikossa mainittu Fook Yuen. Kun Suomeen avataan kiinalainen (tai minkä muunmaalainen tahansa) ravinteli Hast Pask niin harkitsen muuttoa takaisin. Teemana oli kuitenkin juhlistaa tiimin yhden inkkarin lähtöä takaisin inkkareihin. Kuinka ollakaan paikalle saapui kuusi inkkaria, minä ja testinaikkonen. Kaikilla muilla oli ihme ruokaestoja: yksi inkkari ei syönyt eläinkuntaa, toinen ei sikaa, kolmas ei lehmää, neljäs ei sikaa tai lehmää ja testinaikkonen merenelävää. Setti oli Yum Cha eli sellaiselle pyörivälle pöydälle katettiin vähänniinkuin kiinalaisia tapaksia. Minä pistelin menemään kaikkea ja söin suunnilleen yhtä paljon kuin muu posse yhteensä.

Perjantai ja kello on neljä. On oikeastaan viikon paras hetki. Duuni loppuu ja pääsee taas kikkailemaan viikonlopuksi ja elämään elämisen arvoista elämää. On kaikkivoipa olo.

2 Responses to “Fook Yuen”

  1. Cpt Haddock sanoo:

    Ja se rafla tulee jos palkinto on tota luokkaa!!…. 😉 Totanoin… Ajattelin jotain sellasta Unkarin romanien-tyyppistä juttua nimellä HaistkaaPashaa.

  2. Anton sanoo:

    ”Testinaikkonen”. All right.

Leave a Reply