Santa Claus is coming to town!

Fiilis oli katossa lauantaina, kun pudotimme menemään kohti Manlyn biitsiä sillan yli ja radiosta tuuttasi joululauluja. Takaisintulomatkalla söimme lounasta kattoterassilla Rocksissa ja kävimme sillantolpannokassa ihmettelemässä kotikaupunkiamme:15122007284web.JPG 15122007285web.jpg 15122007286web.JPG 15122007290web.JPG

4 Responses to “Santa Claus is coming to town!”

 1. Peter sanoo:

  Tarviitteko sinne jotain, tuun suomen kautta??

 2. Nina sanoo:

  Noooooh, kun nyt kerran kysyit.. Salmiakkia, suklaata jne. ei koskaan voi tuoda liikaa!! Varsinkaan tervaleijonia, supersalmiakkia ja halvan salmiakkisekoitusta. Tai ihan mitä vaan muuta salmaria 🙂

  Myös suomalaiset lehdet otetaan vastaan ilosta kirkuen, jos moisia jaksat roudailla. Any lehti will do.

  Ollilla on muuten ollut tehtävänä jo useamman viikon ajan selvittää että milloin ja millä lennolla sä tarkalleen tuutkaan, mutta jospa mä selvitän sen sulta tässä samalla.. Niin että millä?

 3. olli sanoo:

  Jallua! Ja patja voisi kannattaa tuoda. Jos löydät juustohöylän niin tuo sellainen. Jotain sikareita varmaan tuot muutenkin uutta vuotta varten.

  Ai niin, selvitetään tässä nyt, notta milloin ja millä koneella Herra suvaitsee saapua?

 4. Peter sanoo:

  No mä tuon Jallu-pullon ja Haloo lehden, molemmille jotain. Suklaata en varmaan saa sinne ehjänä kun löhöön thaimaassa pari päivää matkalla. Te saatte kyllä hoitaa sikarit ja skumpan.

  Se lento on facebookissa. 09.45 29. päivä phuketista. jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, niinkuin aina menee.

  Mites teidän kännynumerot?? just in case.

Leave a Reply