Parisuhdematka

Vaikka Jarkko Nieminen putosikin tuomaripelin ja halpamaisen vihollisen epäreilun pelin vuoksi jatkosta (7-5, 6-3, 6-1) niin ostin ebaystä piletin Miesten finaaliin sunnuntaille. Ilman tunnontuskia tästäkään transaktiosta ei selvitty, sillä Melbournen matka oli joululahjani Ninalle; ja nyt sitten jotenkin kävi niin, että päivystän parisuhdelaatuajan sijaan itsekseni tennismatsissa. Olisin toki ostanut Ninallekin lipun, mutta tulimme yhdessä siihen tulokseen, ettei taida kannattaa. Sanottakoon vielä, että Nina oli sitä mieltä, että minun ehdottomasti kannattaa mennä.

Lippu irtosi AUD300:lla, kun ovh oli AUD249 (180e/150e). Kumpaakaan hintaa ei voi pitää hirvittävän pahana ottaen huomioon häppeningin kaliiberin.

4 Responses to “Parisuhdematka”

 1. Cpt Haddock sanoo:

  Siis oliko vastaus ”No mee sinne tennisvinaaliiis!!!!”? Vähän epäilen, että vanha parisuhteen pelimies Olger ei näin ilmiselvään sudenkuoppaan hiihtänyt…. 😉

 2. olli sanoo:

  Sinne päin. Olen suunnilleen Matti Nykäsen tasoa, mitä parisuhdepelimieheyteen tulee.

 3. Nina sanoo:

  Paskanmarjat. Panettelua. En edes tajunnut etta Olli ajatteli etta jotenkin hikeennyn asiasta.

  Tottakai sen nyt kandee sinne menna jos kerran paikalle sattuu ja saa lipun. Ja mun taas ei kandee, kun se olis aikamoista tuhlausta kun en nyt niin paljoa asiasta ymmarra/ole kiinnostunut. Nih, etta lupa tuli ihan vaivatta ja kitinatta kuulkaas. Aion menna shoppaamaan, niin tulee ainakin toisen meista tehtya jotain jarkevaa ja tuottavaa 🙂

 4. Uolevi sanoo:

  Shoppailulaskusta näkee lopullisen totuuden. Jos lasku jää alle miehen kuukasipalkan, ei mielipide-eroja ollut alunperinkään

Leave a Reply