Valkoisen miehen etulyönti

Elektroonisten avainten puute alkoi eilenillalla korpeamaan, kun pitää kikkailla itsensä naapurin summerin tai turvamiehen kautta sisään. Homma on jumissa byrokratiassa: agentin pitää anoa avainta huoltofirmalta, minkä jälkeen building manager saa antaa avaimet meille.

Menin kyselemään building managerilta, että joko on lupa antaa avaimet myönnetty. Ei ollut. Päivittelin siinä aikani, kuinka byrokraatit jumittavat kotiinpääsymme ja autoakaan ei voi ajaa, kun ei pääse talliin. Gubbe otti ja löi avaimet kouraan ja sanoi, että ”ei ne vitun aasialaiset saa mitään aikaiseksi”. Tiedä sitten viittasiko kaveri agenttiin vai huoltofirmaan. Jos olisin ollut aasialainen niin veikkaanpa, ettei olisi tainnut tärähtänyt avainta kouraan.

One Response to “Valkoisen miehen etulyönti”

 1. Susku sanoo:

  Heippa!

  Kiitos että saan lukea sinunkin blogiasi.
  Matkakuumeen ahdistamana olen näille sivuille eksynyt ja hyvä että eksyin.
  Täällä etelä-Suomessa pukkaa päälle talven pahin lumimyrsky. Ai minkä talven? Ei ennen pääsiäistä ole talvea ollutkaan… (paskaaaaaaaaa)
  Niin että nauttikaa vaan keleistänne siellä!
  Ja toivottavasti löydät itsellesi mukavia töitä!

Leave a Reply