Lomakuvia

Käytin tietokoneilukapaa pitkälle varatankin puolelle lisätessäni pari albumia (Thaimaa ja Siem Reap, löytyvät tuosta oikealta). Enjoy.

Tai niin, ehkä sen verran voisi lisätä, että mietin matkalla Thaimaasta, että varmaan pitäisi ottaa auto tuktukin sijaan, kun tuktukki voi olla vähän vaarallinen. Näin vanhemmiten kun sitä pelkää kuolemaa. Pari kertaa parin päivän suhailujen aikana on ollut rystyset valkoisina-tilanteita, kun 8:n metriä leveällä tiellä tulee vastaan bussi, joka ohittaa kuormuria. Jotenkin niistä selvittiin, kunnes tänään matkalla hotlalle jouduin ensimmäistä kertaa elämässäni tuktukonnettomuuteen: edellä ajanut auto veti liinat kiinni ja eihän siinä märällä tiellä mitään voi tehdä, kun perävaunussa ei ole jarruja. Mopo liukui märällä asvaltilla auton perään ja kippasi. Olin vaan, että nyt kuoli kuli, mutta niin vain se kömpi sieltä auton, perävaunun ja mopedin alta elävänä ylös. Onneksi vauhtia oli sen verran vähän, että törmäys tapahtui kävelyvauhtia ja tapiot lasketaan rikkoontuneena muovina, pleksinä, vilkkuna jne.

Phnom Penhissä en ota tuktukkia.

One Response to “Lomakuvia”

  1. Anton sanoo:

    Kaverini jättää asiat viime tippaan ja aikataulut aina kireälle. Ei Suomi-kireälle vaan Libanon-kireälle. Eli Kireälle.

    Seurauksena se, että käytti muutamaan otteeseen prätkätaksia Bangokissa. En tiedä ihan että käyttäisinkö itse. Ajavathan ne siellä joka päivä ja useimpina päivinä kai jäävät henkiinkin. Harvoin kuolevat, mutta kaiketi joka päivä jotkut niistä kuolevat.

    Olisi pitänyt silloin ottaa, koska en muuten enää ottaisi. Kai tässä johonkin suuntaan pitää nykyisin erityistä vastuuta kantaa sitten. No, kysehän on vain motivaatiosta ja tilanteesta.

Leave a Reply