Suolakaivos

Onhan tämä perkelettä tämä työnteko. Pyysin ensi töikseni lomilta palattuani lisää liksaa. Esitin maltillista 6% inflaatiokorotusta – katsotaan, mitä Kaiku vastaa kun sinne huutaa. Lokakuulle on skeduloitu seuraavat kolme viikkoa lomaa eli jotenkin pitäisi muka vielä pystyä kärvistelemään 84 päivää töissä. Ei kai kukaan voi pystyä olemaan 84 päivää töissä ilman lomaa?

Sain pari projektia yhdeltä ranskanpelleltä, joka lähti lomille. Ihme porukkaa, kun yhtenään lomilla ramppaavat. Gubbe oli neuvokkaasti ajastanut tuotantoonviennin pitkän viikonlopun keskelle. Ziisus fak. Ei hyvä. Päätin kuitenkin hyväksyä nakin ja pistää yhden äärivenymissuorituksen takataskuun. Hommasta tulee jänskää siinä mielessä, että firmahan ei tietenkään tarjoa mitään kommunikaatiovälineitä. Pitäisi jotenkin johtaa operaatiota Intian, Uuden-Seelannin, Fidzin, Australian ja Intian välillä savumerkein, pullopostilla ja PSI-voimilla. Jos sitä saisi jotkut bongorummut vähennettyä verotuksessa? Tervetuloa monikansalliseen 2000-luvun IT-palveluyritykseen.

Leave a Reply