Hyvää juhannusta!

Koti-ikävä on iskenyt toistaiseksi kerran: vappuna. Vaara on, että iskee tänään tai huomenna uudestaan, kun on juhannus. Juhannuksesta täällä muistuttaa vaan keskitalven sääennuste seuraavaksi viideksi päiväksi, joka on hämmästyttävän samanlainen, kuin keskikesän juhlan ennuste Suomessa.

Enivei, täällä ollaan hengessä mukana. Suunnitelmana on lähteä la tai su juhannusristeilylle bongailemaan ryhävalaita. Sellaista ei Suomessa selvinpäin voisi edes sattua. Toisaalta, eipä siellä selvinpäin taida kukaan ollakaan.

Hyvää juhannusta! Jos jollekin rakkaista lukijoista tarjottiin lopputiliä hiljattaisissa YT-neuvotteluissa niin hyvää juhannusta siitä huolimatta.

2 Responses to “Hyvää juhannusta!”

  1. Tero sanoo:

    En saa millään verkkokalvoiltani kuvaa siitä, kun Punkaharjulla Nina kelluu luonnottomasti aivan veden pintakalvossa 60% vartalosta pinnan yläpuolella. Pelottavampaa kuin Manaaja.

  2. Nina sanoo:

    Huaaah! Totaalirepeäminen!

Leave a Reply