Katolinen festivaali

Maailman hulluus on tällä viikolla lähempänä kuin lähin puhelin, kun parisataatuhatta katolista teiniä pistelee menemään kotikaupungissani. Kyseessä on World Youth Day, joka virallisen version mukaan on jonkinmoinen nuorisotapahtuma. Oman versioni mukaan kyseessä on herkässä iässä olevien teinien aivopesua ja katala keino saada tehtailtua lisää katolisia – kondomit kun eivät varsinaisesti kuulu juhlallisuuksien teemaan.

Tänään oli vuorossa lämppäritilaisuus main eventteihin torstaina. 150000 teiniä osallistui messuun tuossa kilometrin päässä kotiovelta. Ei tässä voi nukkumaankaan mennä, kun katolinen kirkko ampuu rahaa taivaalle helvetinmoisen (ei kirjaimellisesti) ilotulituksen muodossa. Torstaina mestoille saapuu itse paavi, joka panee sitten kunnolla ranttaliksi suhaamalla popemobiililla ympäri kityä ja vetämällä arvion mukaan miljoona ihmistä 200 metrin päähän kotioveltamme. Että sillä lailla. Sunnuntaina ovat onneksi älynneet laittaa päähäppeningin veks keskustasta, mutta siihen älyn käyttö sitten loppuukin, koska koko parin sadan tuhannen ihmisen posse kävelee sinne North Sydneystä sillan yli ja edelleen 100m päästä toisen puolen kotioveamme. Eihän tässä kunniallinen pakana edes töissä pysty käymään, kun paavin opetuslapset suluttavat tiet ja vievät leivänkin suusta.

Paavi antoi lentokoneesta(!) neuvokkaan ilmastonmuutoksen vastaisen lausunnon. Jonkin verran minua lausunnossa huvitti se, että kaveri itse on promovoimassa häppeningiä, jossa vartavasten järkätään ilman mitään järkisyytä kuusi numeroa teinejä 20000 kilometrin päähän kaikkialta. Eipä siinä, että tuo paavin suustaan päästämäksi olisi mitenkään erityisen typerää ottaen huomioon pyhät kummitukset, perisynnit, neitseelliset synnytykset ja niin edelleen.

Paikallinen hallinto on PC-päissään säätänyt 5500 dollarin sakon niille kurjille, jotka harmistuttavat arvon vieraita. PC-idiotismi ei näköjään (ikävä kyllä) koske vain muslimeja, jotka tunnetusti panevat vähän eri tavalla ranttaliksi, jos heitä harmistutetaan. Poliittinen korrektismi on käsittämätön syöpä, koska vittuilu on ainoa järkevä keino pitää kaikenmaailman kahjot ja hihhulit ruodussa. Ei siitä mitään tule, että kirkoksi kutsuttu valtakoneisto/rahantekokone saa esteittä aivopestä vaikutuksille alttiita lapsia maksumiehikseen uhkauksilla kiirastulesta ja lupauksilla taivaspaikasta ja samalla valtioksi kutsuttu valtakoneisto/rahantekokone antaa taustatukea vaientamalla kriitikot. Kaikkia ammatinharjoittajia ei kyseinen tapahtuma silti tunnu haittaavan – bordelleissa on lomat peruttu ja hommia paiskitaan vuoroissa.

2 Responses to “Katolinen festivaali”

 1. Anton sanoo:

  Kids, have I ever told You about the 60’s? Eiku…

  Pari vuotta sitten kaverini jotenkin – tai saamansa kunniavieraskutsun kautta – tajusi, että on luonut jotain pysyvää maailmaan. Kolmannen päivän kankkusessa perustettu kimblekerho pyysi 10v illalliseen juhlapuhujaksi. Puheessa hlö pyyteettömän hauskan julistavaan sävyyn ihmetteli tehneensä jotain kestävää ja ilmeisesti merkittävää maailmaan, koska homma toimi edelleen eikä homma ollut heikossa hapessa ollenkaan.

  Oma dejavu 3-4 vuoden taakse, kun kaveri tulee taputtamaan olkapäälle, että vidy hei jäbä, oot sitten jossain halloffamessa. Jaa mää, vai? Muisti sieltä jo mainituksi tulleelta 90-luvulta palautui pätkittäin ja totta tosiaan, minähän todellakin olen usenet-ryhmän alt.binaries.cores perustaja. Vain nörttikansaa heppoisesti huvittava pikkuvitsi aamuyön istunnossa on ajan olon kääntynyt merkittäväksi ilmiöksi, yhdeksi usenetin volyymirikkaimmaksi ryhmäksi. Cores virtaa ja mitäs siellä muuta kuin warea, kuumaa kamaa, PS3 Madonna Metallica, see me The Mediator of Your IPR. Daily dumps for Your needs, my love(@iki.fi).

  Niin, Olli, oliko sulla jotain kerrottavaa? Oliko ikää tullut lisää sitten viime viikon? Onko V8 niellyt lisää kilometrejä? Saitko happihumalan rauskun pehmeän liukkaassa sylissä? Onko aussisakot ihmeellisiä ja annetaanko niitä kenellekään lopun perin oikeasti? Vastaukset näihin kysymyksiin ja moneen muuhun asiaan tässä blogissa viimeistään tuohikuussa…

  (syy purkaukseen oli se, että mun pitää mennä perustamaan yksi blogi ja mulla on rimakauhua siitä, että onko siihen mitään annettavaa enää 9,5 viikon päästä)

 2. olli sanoo:

  Öö siis tota, oliko sulla jotain kerrottavaa?

Leave a Reply