Pankkivapaa

Käytiin pitkänä viikonloppuna Gold Coastilla teemapuistoilemassa. Lento oli Brissyyn, mistä tarjottiin vuokra-autoksi melkein ihan oikea auto, kun saimme upgraden Ford Falconiin. Eihän se minnekään mennyt, mutta oli se nyt Hyundai Getziä parempi. Täräytimme suoraan WB Movie Worldiin, missä kieputtiin kolme tuntia koko rahan edestä. Paikallinen Scooby Doo-kummitusjuna on kenties paras huvipuistolaite, missä olen koskaan käynyt Floridan Universalin The Mummyn jälkeen. Ei satu ihan joka päivä, että huvipuistolaitteessa ällistyy niin paljon, ettei meinaa todeksi uskoa. Hieno vehje.

Päivä päättyi Surfers Paradisessa, joka on kuulemma muka epämiellyttävä paikka kun on liikaa high-risea kiinni heti rannassa. Minusta paikka on sikamagee – tuli ihan Miami Beach mieleen. Talvihelvetti Gold Coastin tyyliin:

gc.jpg

Päivä kakkosena aikaisin ylös ja eikun teemapuisto kakkoseen Dreamworldiin. Dreamworldin piti kuulemma olla parempi, mutta minusta WB:n kolme parasta ridea olivat parempia kuin mikään Dreamworldissa. Parhautta nykyään ovat vuoristoradat (Superman WB:ssa, Hulk Universalilla) joissa ammutaan juna liikkeelle ylämäkeen. Supermanissa luvataan 4.2g:n kiihtyvyys, mikä alkaa mielestäni olemaan asiallisissa lukemissa.

Kotiuduttiin maanantaina ja tiistaina oli vuorossa Cirque du Soleilin Dralion. Alamme olemaan aikamoisia CdS-veteraaneja, kun nähtyjä näytöksiä on nyt takana viisi kolmella eri mantereella, mistä kaksi vielä samana päivänä! Sen vuoksi tai siitä huolimatta show oli odotuksiin nähden pettymys: show oli teltassa, mikä on vähän ankeaa, vaikka toki oli hieno teltta ja lavasteet. Toisekseen, esiintyjät tekivät lukuisia virheitä: hyppynaru sotkeentui jalkoihin, pallon päällä temppuilija putosi pallolta jne. Unohtumattomia stuntteja toki nähtiin, kuten trampoliinilta seinää pitkin juoksua (sama kuin Alegriassa, itseasiassa), renkaiden läpi hyppyheikkeilyä ja ehkä paras jonglööri koskaan. Ka on edelleen paras, mitä olen nähnyt ja tämä on kyllä varmaan sitten huonoin. Suosittelen kuitenkin katsomaan, jos sattuu kohdalle.

5 Responses to “Pankkivapaa”

 1. Nina sanoo:

  No se huima jongloorikin kylla sossi pari kertaa ja pudotteli pallojaan. Muuten se oli kylla varsin flexy ja bendy ja sillen. Muuten olen samaa mielta vuoristoradoista, puistojen paremmuudesta seka Cirquesta. Kuten me prot sita kutsutaan. Jep.

 2. olli sanoo:

  Vedä ite 7:llä pallolla!

 3. Nina sanoo:

  That’s so not the point, darling. Jos MA maksan AUD150 lipusta, niin olis ihan kiva et ne pallot pysyis kasissa. Kiitti.

 4. Nina sanoo:

  Kivaa et meidan parisuhde on edennyt tasolle, jossa me keskustellaan kommenttilootassa.

 5. olli sanoo:

  Sentään vielä keskustellaan!

Leave a Reply