28 päivää myöhemmin

1. kertaa lukion jälkeen, mistä on mykistävät 18 vuotta, lasken päiviä siihen, että pääsen lomalle.

Kiteytin tuossa aika tyylipuhtaasti yhteen virkkeeseen blogin kaikki mainiot aspektit: ikääntymisen, kerskalomailun ja duunikurjuuden. 28 duunipäivää jäljellä.

Talven selän taittumista on tässä odoteltu ja eivätkös taas iskeneet vastapalloon säätiedotuksessa, että elokuusta on tulossa kylmin suunnilleen koskaan. Kesä oli sateisin ja talvi kylmin. Hyvä homma. Mutta jos tämä on kylmä talvi niin kyllä on kelit täällä, on. Nimittäin paikallinen talvi on erinomaisen viehättävä kokemus: aamuyöllä on kylmimmillään 5-6 astetta ja siitä lämpenee niin, että päivällä on sellainen 17-18. Kylmimmät päivät ovat olleet sellaista 13-14 astetta ja lämpimimmillään on reilu parikymmentä. Pääasia on, ettei ole pahemmin satanut.

Käveltiin sunnuntaina Botanic Gardensiin, edelleen oopperatalolle ja George Streetiä himaan. Oopperatalo on ehkä vähän alkanut menettää hohtoaan, mutta silta ja etenkin puisto jaksavat vaikuttaa joka kerta. Tuhat lepakkoa toimii aina.

Miinusta on, että ykkössiipimies muuttaa svidduun (Britanniaan) täältä, mikä jättää kyllä pahan loven koomisten sivuhahmojen sarjaan. Plussaa on, että ko. muppetti lähtee koko Vanuatun kiekalle mukaan, mikä on monin tavoin erinomainen uutinen. Ensinnäkin on luvassa enemmän toimintaa iltaisin. Toisekseen mukana on luotettava dyykkipari, mikä ajatellen Coolidgen decodyykkejä suljetussa ympäristössä on hyvä uutinen: ei kaveri tietty omaa tasoani ole, vaikka oikein DM onkin, mutta takuulla parempi kuin keskimääräinen arvottu tuntematon tahvo.

2 Responses to “28 päivää myöhemmin”

  1. Tero sanoo:

    Mittari näytti aamulla VIITTÄ CELCIUSASTETTA!!! Yhdentoista minuutin duunimatka alkoi tuntua pitkältä prätkän selässä kun kylymä hiipi reisiin ja sormiin.

  2. Anton sanoo:

    Aivan Tero, todistamme vuoden 2008 saumatonta siirtymistä keväästä syksyyn.

    Ai ai, se mahtaa napata kun Sidneyssä painaa V8:n pedaalia vaan ei millään tule sieraimeen se kaivattu Raitis Ilma!

Leave a Reply