Yksi

Post-iteistä väsätty lomalaskuri näyttää pärstän edessä ykköstä. Kaikki kolme projektia erinäisissä vaiheissaan on siirretty onnellisille voittajille. Huominen menee vissiin erinäisiä vouchereita printtaillessa ja duunikavereille kuittaillessa. Sääennuste huomiselle on 29C, joten eiköhän sitä voisi lomille lähteä vähän etuajassa. Fiilis on suorastaan käsittämättömän hyvä. Duunikurjuuden maksimoinnin ylivertainen puoli on, että vapaa-ajasta nauttii kaksin verroin.

Tässä on jonkinmoiset mahdollisuudet, että sattuu vielä Ollia leukaan, kun irtisanoutuminen tapahtunee aika riskaabeliin aikaan. Jos vaan Suomessa pankit pysyvät pydessä niin bufferia riittää olla työttömänä noin 6 vuotta.  Realistisestikin sen minkä vuoden työttömyydessä menettäisi voittaisi luultavasti takaisin asuntojen hintojen laskussa. Tokihan tietty että jos tässä käyttää seuraavat 1.5 vuotta kiljun juontiin niin voihan se olla, ettei työkunto enää ole ihan parhaimmillaan. Tai no, silloin olisi varmaan sellainen laatupäällikön peruskurssi käyty. Noh, tätä on aikaa murehtia sitten joskus.

One Response to “Yksi”

  1. Tero sanoo:

    Keski-ikäinen ukko hermoilee turhaan. Hieno ele irtisanoutua vuosituhannen syvimmän laman alussa, niin minäkin tein.

    Kai blogi päivittyy lomilta?

Leave a Reply