Järkähtämätön professionaali

Erittäin viehättävä alihankkijan projektipäällikkö, jonka kanssa tein kevyttä konsultointihommaa joskus pari kuukautta sitten, lähestyi sähköpostilla, että mitä kuuluu ja miten menee ja että mennäänkö kahville. En vastannut mitään, koska olin viestin saadessani lomalla ja luulin out-of-office vastauksen menneen perille.

Tänään naisparka soitti ja kysyi kahville. Vastasin, että en ole enää projektissa ja että sitä hoitaa Nano Nano. Laitoin sähköpostia Nano Nanolle ja naisihmiselle, että käykää kahvilla. Nainen vastasi sähköpostiin – vain minulle – että hieno homma, mutta hän haluaisi siis mennä minun kanssani kahville.

Pitäisiköhän lähettää Nano Nano asialle?

7 Responses to “Järkähtämätön professionaali”

 1. Tero sanoo:

  Mimmi ei tiedä että V8 on myyty.

 2. sir Ola sanoo:

  Kyllä nyt on aikakin nostaa kytkintä Autsraaliasta, kun naisetkin jo rupee ahdisteleen.

 3. Cpt Haddock sanoo:

  Kysy nyt ensin, että haluaako Nano Nano lähteä ”kahville” sen kanssa.

 4. Tero sanoo:

  Tottahan Nano Nano haluaa! Satun tietämään, koska gubbe oli intissä samassa komppaniassa ja silloin jo kovin kiinnostunut ”kahvittelusta”. Hassu sattuma että nyt tehnyt Ollin kanssa hommia toispuolpallo.

 5. olli sanoo:

  Ei mulla mitään omia juttuja ole – tietenkään. Kaikki jutut on varastettu.

 6. Reetta sanoo:

  No kerro, mitä sitten tapahtu???

 7. olli sanoo:

  Ei mitään. Tietenkään.

Leave a Reply