Irtisanoutumismaanantai

Paluuplänin toteutus alkaa joululta ja jotenkin olen tullut siihen tulokseen, että tarvitsen joulukuun palkan ennen lähtöä. Omalta kannaltani taktisesti viisasta olisi varmaan pantata irtisanoutumista kuun puoliväliin, koska tammikuu täällä on ikäänkuin heinäkuu Suomessa eli mitään ei tapahdu. Olisi siis mahdollista nostaa palkkaa tekemättä juuri mitään – toki sillä riskillä, että jos jotain keksisivät niin pitäisi vähän improvisoida, koska lomasuunnitelmat eivät oikein jousta.

Nyt kun ikkuna on auki niin ei tietenkään ole puhettakaan, että pystyisin mitään panttaamaan: Tulin täynnä tarmoa konttorille, jotta voisin pistää kuukauden irtisanomisajan vetämään. Kuinka ollakaan ja kuinka tyypillistä niin yhteys firman verkkoon on nurin. Irtisanoutuisin, jos pystyisin.

EDIT: Nnonni. Irtisanouduttu on.

One Response to “Irtisanoutumismaanantai”

  1. sir Ola sanoo:

    Sitten ei olekaan enää juuri muuta tehtävissä kuin suunnitella, miten jättää jäähyväiset aaseille:

    http://theclosetentrepreneur.com/the-art-of-writing-a-farewell-letter

Leave a Reply