Awful cannon

Itsenäisyyspäivän juhlat menivät mukavasti. Suomiyhteisön juhlat alkoivat konsulin puheella, missä käsiteltiin samaan syssyyn Suomen musertava ylivertaisuus maailman kansakuntien joukossa, kansainvälisen terrorismin uhka, ilmastonmuutoksen kirot ja nälkää näkevät pikkulapset. Puhe pidettiin suomeksi, mikä teki tilanteen alkeellisesti kestettävämmäksi natiiviväestölle. Puheen jälkeen lyötiin lisää löylyä ja estradin valtasi kansantanhuryhmä. Aloitin oluella, mutta puheen ja kansantanhujen välissä kävin hakemassa itselleni kuoharipullon.

Ohjelma oli siis kova ja kai sitä jatkojen jälkeen vähän soseessa tuli oltua, vaikkakaan ei nyt sentään missään mitalikunnossa. Ja vaikka olisinkin ollut niin tätä oloa en katso ansainneeni – etenkin kun nyt on maanantai ja juominen loppui kolmen jälkeen sunnuntain vastaisena yönä. Kaikki meni hyvin maanantain lounasbreikkiin asti, jonka jälkeen kondis on tasaisesti heikennyt. Onhan tässä jo vuosia pitänyt toisen päivän kankkusia, mutta ei nyt ihan tälläistä sentään.

Jätän virallisen vastalauseen.

One Response to “Awful cannon”

  1. Cpt Haddock sanoo:

    Joo, pistetään joukkokanne. Firman pikkujoulut viime pe. Odotusarvo, että pari-kolme korkeintaan viisi drinkkilippua. Todellisuus löi kasvoihin (ja maksaan) kun firman aulassa aloiteltiin kaljoilla ja sibukoilla, dösässä sama meno jatku, paikanpäällä perusskumpat ja baari auki, jossa rajaton nosto-oikeus kalja, sibukka, viinit, perus drinkkilista. Ruualla viinit grande finalena aukeaa baari, jossa temppubaarimikot heittelee pulloja ja kaataa drinkkejä. Mikään ei maksa mitään.

    Mitä tekee suomalainen insinööri? – Tietää, että kaikki ilmainen viina ei ole juotavaksi, mutta aikoo ainakin yrittää. Onneks en mennyt jatkoille. Kulut pikkujouluista: 0 eukkaa, kulut alkoholin vaikutuksista elimistölle: noin piirun sektori maksaa nyt rasvainen, kulut krapulasta: priceless…

Leave a Reply