Lomalta työttömäksi

Loma loppui 31.12 ja ryhdyin työttömäksi. Kiirettä on pitänyt eikä sitä oikein tajunnut, mitkä paineet työttömyys tuo muassaan.

Sari ja Mika saapuivat jouluaattona ja kestivät urhoollisesti viisi päivää hard core tourismo-opastustani Royal Botanic Gardensin, oopperabaarin, Rocksin, Coogee beachin, Bronte beachin, Tamarama beachin, Bondi Beachin, Manly Beachin, Dee Why beachin, Palm beachin, BBQ-dinnerin, Orbit-baarin, Kings Crossin kierroksen ja akvaarion kautta takaisin lentokentälle. Treffit on sovittu huomiseksi Cairnsiin, josta starttaamme viiden päivän liveaboardille Korallimerelle.

Puoli päivää vieraiden lähdön jälkeen saapuivat faija ja Johanna ja eikun sama tourismo-oppaan hattu päähän ja Royal Botanic Gardensiin, Rocksiin, Bel Mondo-raflaan, uuden vuoden risteilytulitukset, Manlyyn, North Headiin, lento Hobartiin, kengurukolari täpärästi välttäen Freycinetin luonnonpuistoon, Launcestoniin, takaisin Sydneyyn ja suoraan Jenolan Cavesiin, Blue Mountainsille ja jäähyväisdinnerille Cafe Sydneyyn.

Työttömän elämä on helvettiä.

2 Responses to “Lomalta työttömäksi”

  1. Nina sanoo:

    Se o Del eika Bel, kuules.

  2. Tero sanoo:

    Arvaa onko ollut ikävä!!! Laita joku pönötyskuva.

Leave a Reply