Nieminen

Kuten tiedetään Jarkko Nieminen eteni Sydneyn avoimessa tennisturnauksessa finaaliin. Hommasimme neuvokkaasti liput neljännesfinaaliin, jonka Jakke kuittasi luovarilla Tsongalta. Seuraavana päivänä vastaan tuli maailman kolmonen, kukonpoika Djokovic; tulin siihen tulokseen, että on turha mennä katsomaan kun turkuun tulee kumminkin. Kuinka ollakaan, Jarkko pelasi elämänsä ottelun ja pyyhki Sebillä kenttää suoraan kahdessa erässä. Tästä tulistuneena hommasimme liput finaaliin, minkä Jarkko tietty hävisi. Matsi oli kyllä hyvä ja Jarkon nousu tokan erän voittoon mahdottomasta saumasta oli hienoa katsottavaa. Niemistä kannustamassa:

dsc_1668.JPG dsc_1676.JPG

Dyykit Valliriutalla menivät vähän penkin alle kun syklooni pyyhki pohjoisrantaa. Näkyvyys oli pebasta eikä päästy Osprey Reefille, minne kovasti piti päästä, koska olin tehnyt saman reissun, joka nyt tehtiin jo pari kertaa aiemmin. Kohokohta oli syvyytys suoraan 15+ hainpoikasen parven keskelle.

Eilen käytiin katsastamassa joku ihme nuorallatanssijadokumentti ulkoilmaleffateatterissa. Leffa oli yllättävän hyvä, mutta varsinainen pointti tietty on se, että kankaan takana on Sydneyn skyline, lepakot lentävät projektorin ja kankaan välistä ja tarjoilu pelittää. Taas kerran yksi niitä hienoimpia kokemuksia.

Huomenna Vietnamiin Mikan ja Leonin kanssa.

2 Responses to “Nieminen”

  1. Paivi sanoo:

    Hyvin ootte kuvista paatellen Suomea edustaneet!

  2. Haemis sanoo:

    Paska jätkä se jarkko selvästi, kun ei voitto irronnut edes noin hienon kannustusjoukun innoittamana.

Leave a Reply